Mindfulness op de werkvloer
26 februari 2019
Lente!
8 april 2019
Toon alles

Indachtig aanwezig bij de Geluksweek Roerdalen

Wil je graag ruimte en energie maken én krijgen om te doen wat je werkelijk belangrijk vindt?  Dan is Mindfulness misschien wel wat voor jou!

Angelique Didderen van Indachtig zal een mini-workshop Mindfulness geven in de Geluksweek Roerdalen die plaatsvindt van maandag 18 tot en met zondag 24 maart. Indachtig is aanwezig op woensdag 20 maart van 21.00 uur – tot 22.00 uur in Herkenbosch. (Kasteel Daelenbroeck, Voorburcht, Kasteellaan 2, Herkenbosch) Kijk hier voor informatie

De workshop is,  zoals gezegd, onderdeel van de Geluksweek Roerdalen.Door en voor inwoners, verenigingen en ondernemers. Leuk voor bezoekers groot en klein. De hele week kun je op een heleboel plekken in Roerdalen meedoen met gratis activiteiten om je persoonlijke geluk groter te maken. Kijk op www.geluksprogrammaroerdalen.nl voor het overzicht. Kom je ook, want het bruist in Roerdalen. En wie nodig je uit om mee te gaan?Er zijn maar liefst 150 activiteiten in de Geluksweek. Kies wat je allemaal wilt gaan doen en maak je eigen geluksprogramma. Wandelen, knutselen, meedoen met een workshop, luisteren naar een lezing, speuren of sporten, lammetjes knuffelen, een goed gesprek, ontspannen, muziek luisteren of maken. Of toch liever een rondje Roerdalen maken in de Geluksexpres? Soms moet je even laten weten dat je komt. Volg ons op Facebook Klein Geluk uit Roerdalen. Of neem een kijkje op www.geluksweekroerdalen.nl.

Namens alle deelnemers aan de Geluksweek en Team Klein Geluk uit Roerdalen, fijne week en veel geluk!Heel graag tot woensdag 20 maart in Herkenbosch!

Hartelijke groet,
Angelique Didderen
Indachtig

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *