• Rob
  De reden dat ik naar Angelique ben gegaan is omdat ik klachten had, geen klachten die te bestrijden zijn met een pilletje of drankje, maar mentale klachten. Ik vond het belangrijk om ook voor deze klachten hulp te zoeken zodat ik misschien van mijn klachten af zou kunnen komen. Ondertussen een paar weken verder, merk ik dat ik veel beter met mijn klachten om kan gaan, het was een goede beslissing om hulp te zoeken. Mentale problemen zijn een soort taboe geworden voor mijn gevoel, ook bij jongeren. Ik hoop dat er meer jongeren zoals ik de stap zetten om hulp te zoeken en mentale klachten niet te negeren. Rob is 18 jaar.....
  Rob
 • Rianne
  Steun op de juiste momenten in mijn leven. (Deel I)

  "Ik was overwerkt en ben zelfs in het ziekenhuis beland met hoge bloeddruk. De werkdruk was de oorzaak. Althans, dat dacht ik. Ik had geen nee gezegd tegen meer werk en toen ik uiteindelijk op het werk om hulp durfde te vragen, was er geen hulp voor mij. Ik ben harder gaan werken en mezelf compleet voorbij gelopen. Ik werd ziek en ben toen gelukkig bij Angelique van Indachtig terecht gekomen.

  Ik heb het 8 weken traject “Liefdevol leven” gedaan. Individueel, waardoor het een heel persoonlijk traject is geworden. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog wat aan."

  Rianne
 • Rianne
  Steun op de juiste momenten in mijn leven. (Deel II)
  “Afgelopen jaar is mijn man na een ziekbed overleden. Het hele traject heeft me enorm veel energie gekost. Hem verzorgen, maar daarnaast ook de zorg voor onze 2 (puber) dochters. Ik heb momenten van stress ervaren en hiervoor heb ik Angelique weer opgezocht. Zij was er… De juiste steun op dat moment in mijn leven, waar ik het hard nodig had. Ze was er voor mij, mijn gezin en ook na het overlijden van mijn man stond ze voor mij en onze dochters klaar. Waar nodig kwam ze zelfs bij ons thuis. Ze denkt mee, geeft me ruimte en informeert nog regelmatig hoe het met ons gaat. Ik heb Angelique als professionele hulpverlener ervaren. Ze weet  iedere keer weer nieuwe kanten te belichten van de situatie waarin ik zit, waardoor het ‘makkelijker’ wordt. Ze is rustig, een lief warm mens. Ik raad je aan om kennis te maken met Angelique en zelf te ontdekken wat zij voor jou kan betekenen. Ik heb er écht voordeel van dat ik haar ben tegen gekomen op mijn levensweg.”
  Rianne
 • Anne
  Het belangrijkste, dat ik van Angelique heb geleerd is om meer zelfcompassie te hebben. Minder streng en liever voor mezelf zijn. Telkens weer kwam ik tot inzicht dat ik net zo begripvol en warm mag zijn voor mezelf als ik dat naar anderen ben. Sindsdien ben ik veel minder streng voor mezelf en sta ik relaxter in t leven.
  Anne
 • Clasine
  Mijn dochter (17) zat een periode minder goed in haar vel. Samen met haar heb ik een traject Mindfulness gevolgd bij Angelique. Door dit juist samen te doen, konden we dit ook thuis oefenen en leerden we opmerkzaam te zijn. Angelique attendeerde ons op een hele fijne app waar we thuis veel oefeningen mee gedaan hebben. Om de twee á drie weken zagen we Angelique. Die acht sessies bij Angelique waren fijn. Ze gaf ons inzicht en handvatten. Het draaide om mijn dochter maar ik deed er zelf ook zeker mijn voordeel mee. Bewust en onbewust maak je je dingen eigen die je dagelijks helpen te relativeren en in het NU te leven! Angelique, dank je wel!
  Clasine
 • Renee
  "In de afgelopen jaren ben ik meerdere periodes naar Angelique geweest met verschillende hulpvragen. Angelique is oprecht en erg geïnteresseerd en kan je op de momenten dat het niet zo goed gaat een spiegel voor voorzetten door de juiste vragen te stellen waardoor je gaat nadenken over de belangrijke dingen.
        Daarnaast heb ik bij Angelique drie verschillende groepscursussen gedaan, namelijk Mindfullness, Acceptance and Commitment Therapy/ Voluit leven en Compassievol Leven. Angelique zorgde altijd dat er een open en vertrouwde sfeer hing in de groepen, waardoor je makkelijk je dingen deelde met de rest. Door in een groep aan jezelf te werken leer je zowel van jezelf als van andere en heb je meer het idee dat je er niet alleen voorstaat."
   
  Renee
 • Paul - 26 jaar
  "Als jong ondernemer stuit je op tal van uitdagingen die ook invloed hebben op je privé. De juiste balans, rust en aandacht voor de belangrijke zaken (focus) is hierbij van essentieel belang. Na een tip ben ik bij Angelique tot goede inzichten gekomen en heb hier zowel zakelijk als privé veel aan gehad. Angelique, bedankt!
     
  Paul - 26 jaar
 • Margot
  "Afgelopen jaar had ik het heel moeilijk! Gebeurtenissen van 7 jaar geleden hadden er behoorlijk ingehakt. Het vreemde ervan was, dat ik dacht dat ik er klaar mee was, 't verdriet verwerkt had, een plaatsje had gegeven zoals men dat zegt, maar niets was minder waar! Het grote verdriet, 't gemis, 't ellendig voelen, begon 2 jaar geleden, nadat ik mijn beste vriend, mijn trouwe viervoeter had laten inslapen. Hij had mij door de moeilijke periode " bij de levende gehouden". Ik liet hem inslapen, hij was zo ziek, ik kon het niet meer aanzien. Verdriet kan veel doen met een mens, Angelique ook. Samen met haar kom je er weer bovenop, grijp die kans als je ze nodig hebt. Ik heb 't gedaan, ben haar en mezelf nog steeds dankbaar dat ik weer volop kan leven."
  Margot
 • Robin en Riet (moeder)
  "Enkele jaren geleden ben ik terecht gekomen bij Angelique. Meteen toen ik begon met de sessies had ik een goed gevoel, er werd daadwerkelijk geluisterd en ik werd meteen serieus genomen. Ik ging altijd naar huis met een goed en rustig gevoel. Angelique heeft me enorm veel geleerd en ben ook heel blij met de tijd die ze in me heeft gestoken al die jaren. Het geeft me een gerust gevoel dat ik altijd op haar terug kan vallen."
  "Als moeder was ik zoekende naar een balans tussen zorgen voor en loslaten. Ik leerde vooral accepteren en de wereld rondom me heen bekijken. In plaats van willen regelen en plannen. Na een gesprek met Angelique leken mijn zorgen kleiner en de last die op mijn schouders rustte lichter. Dit maakte dat mijn dochter meer ruimte kon geven om zichzelf te zijn en te groeien naar de mooie persoon die ze nu is."
  Robin en Riet (moeder)
 • Twan
  "Ik heb de contactmomenten met Angelique als positief en zeer helpend ervaren. Zo ben ik weer tot mezelf kunnen komen tijdens de momenten, dat ik met mezelf in de knoop zat. Het mooiste wat ik heb leren inzien is het leven in het ‘hier en nu’ en dat de oplossing meestal bij jezelf ligt. Bij Angelique kreeg ik handvatten voor hoe ik bepaalde situaties kon benaderen en kreeg ik methodes toegereikt waarin ik ook bepaalde inzichten kreeg. Ik ben blij met de hulp die Angelique mij heeft geboden!"
  Twan
 • Carin
  "Aan de hand van het boek Voluit Leven heb ik bij Angelique een aantal trainingen gevolgd om angsten en gepieker beter de baas te kunnen. Op een prettige en deskundige manier heeft zij mij hierbij geholpen. Angelique kan goed luisteren en heeft mij geleerd meer in het moment te leven en positiever in het leven te staan."  
  Carin
 • Mindfulness traject
  "Dankzij de 8 bijeenkomsten van dit traject heb ik geleerd om met meer aandacht in het leven te staan. Door de vele inzichten, oefeningen (o.a. yoga en bodyscan) en wetenswaardigheden ben ik mij meer bewust van mijn gedachten, emoties en handelen. Ik heb geleerd hoe ik zou kunnen ontspannen en wat ik kan doen om meer ‘uit mijn hoofd’ (lees piekeren, doemdenken en rampenfantasten) te komen, b.v. door meer te gaan wandelen, rennen of (van me af) te schrijven. Ik voel meer, check de inhoud van mijn (vaak negatieve) gedachten bij mijn omgeving en ga na wat MIJN behoeften en verlangens zijn. Ook merk ik sneller op dat ik verkrampt zit of alleen maar ‘in mijn hoofd’…. …wanneer ik moe raak en dus mijn programma beter kan aanpassen…. …dat ik zelf een keuze heb, dat er meerdere mogelijkheden zijn…. En dat het leven niet zo zwart/wit is als ik dacht….. Dit basis-traject raad ik iedereen aan om kennis te maken met Mindfulness. Niet alleen ervaar ik dit als een verrijking van mijn eigen welzijn en persoon, maar ook in het leven van  moeder van 2 pubers en in mijn werk komt Mindfulness goed van pas! Waarschijnlijk zal ik volgend jaar een vervolgtraject gaan volgen."
  Daniëlle  
 • Leon
   "De Mindfulness behandeling van Indachtig is erg waardevol voor iedereen die zoekt naar meer innerlijke rust en acceptatie van het hier en nu. Een aanrader!"
  Leon
 • Hans
  Ik vond de behandeling heel fijn, er heerste een hele mooie prettige sfeer, ik kon op die avonden heel erg tot rust komen. Ik merk nu, een maand nadat ik de cursus heb afgesloten, dat ik dingen die op mij afkomen rustiger kan benaderen. Sinds de cursus ben ik tijdens mijn werk nog steeds bewust bezig met het zoeken naar rustpunten
  Hans
 • Linda
  Na een lange zoektocht voor veranderingen heeft Angelique me met de Mindfulness en ACT trajecten juist in laten zien dat het gewoon zo mag zijn… In plaats van het leven in een constante “denkmodus”, heb ik geleerd bewuster te leven en stil te staan bij het moment. Jezelf en alles rond om je accepteren, omarmen, toelaten en ondergaan zonder te oordelen of ertegen te vechten. Voluit leven! Voor mij een grote positieve verandering voor lichaam en geest! Ik kan weer rustig slapen, heb geen paniek of spanningsklachten, maar kijk nu met een glimlach naar de hectische wereld rondom me waar ik bewust niet meer aan mee doe…
  Linda
 • Tiny
  Iedere dag mag ik ervaren wat de cursus mij gebracht heeft.Genieten deed ik al, maar zo bewust alles ervaren of mindful zijn, vond ik wel een hele speciale beleving!Prachtig die mooie/kleine gewaarwordingen, ze waren er altijd al, maar ik beleef ze nu veel intenser.Laat me ook minder druk maken door de hectiek in deze maatschappij, kan makkelijker mijn rust vinden en wat nu niet kan, komt later.Ik heb Angelique ervaren als een zeer kundige therapeute met een goed luisterend oor en een warm hart!
  Tiny
 • Sarah
  De mindfulness behandeling heeft mij een andere kijk op mijn leven gegeven. Een openbaring. Angelique geeft op een rustige en kalme manier de betekenis van mindfulness door. Een bijzondere ervaring.
  Sarah