REFERENTIES

dividers

” Vanuit mijn perspectief: betrouwbaar, gedreven, vakkundig en passie. Daarnaast de combinatie met ACT en haar achtergrond als ggz-verpleegkundige. Weet het in vele vormen toe te passen. Angelique is Mindfulness”

Fred

dividers

“Zoals zovelen, hoor ik bij de categorie mensen die denken altijd sterk te moeten zijn, alles alleen te kunnen oplossen en nooit op te zullen geven. Een kartrekker op mijn werk en bereid altijd over mijn eigen grenzen te gaan als mensen wat van mij wilde. Anderen zouden zelfs zeggen dat ik goed voor mezelf kan opkomen, goed kan communiceren en mijn zaakjes goed op orde schijn te hebben. Door te gaan, tot er niets meer over is van mezelf. Dat heb ik dan ook gedaan; doorgaan totdat het niet meer ging, letterlijk.

Ben keihard tegen mezelf opgelopen. Heb onder ogen moeten zien dat ik op weg was mijzelf gigantisch af te breken, of zoals een dochter van mij aangaf; je graaft je eigen graf.

Ik zag geen ruimte meer voor mij zelf en voelde alleen nog maar wat anderen van mij wilden. Vreselijk. Het gevoel dat jezelf niet meer bestaat, je er niet meer toe doet. Je niet eens meer kan benoemen wat je wilt of leuk vind. Denkt niet te deugen, niet te voldoen, niet goed genoeg te zijn.

Dan kom je in contact met Mindfulness, met Indachtig, met Angelique. Zij laat je zien wat jij niet meer zag. Zij laat je voelen wat je al lang niet meer voelt. Zij laat je ervaren dat er meer is, meer dan je denken, je mag er weer zijn. Zij maakt jou zichtbaar voor jezelf. Het is erg hard werken, je krijgt het niet voor niets. Het kost energie en soms ga je door een ongelooflijk rauwe pijnlijke periode van herstel en nog. Ik ben er nog niet, maar heb nu vertrouwen, vertrouwen dat ik mezelf blijf zien. Vertrouwen dat ik er mag zijn, precies zoals ik ben”

Anita

dividers

” Ik heb bij Angelique de ACT training gevolgd. Angelique is respectvol, heeft een goed luisterend oor en gaat uit van het positieve in de mens. Met name dit uitgangspunt is heel belangrijk voor mij geweest. Ik volgde eerst een traject bij een psycholoog, waar tests, diagnoses en evaluaties op de voorgrond stonden. Dit hielp mij niet verder. Integendeel! Angelique heeft mij veel geleerd en ik voelde me door haar serieus genomen en gesteund. Zij gaat uit
van je mogelijkheden en kracht en dat is zeer waardevol als je niet zo goed in je vel zit. Ik kan haar van harte aanbevelen!“

Marie-Louise

dividers

“Na een lange zoektocht voor veranderingen heeft Angelique me met de Mindfulness en ACT trajecten juist in laten zien dat het gewoon zo mag zijn… In plaats van het leven in een constante “denkmodus”, heb ik geleerd bewuster te leven en stil te staan bij het moment. Jezelf en alles rond om je accepteren, omarmen, toelaten en ondergaan zonder te oordelen of ertegen te vechten. Voluit leven! Voor mij een grote positieve verandering voor lichaam en geest! Ik kan weer rustig slapen, heb geen paniek of spanningsklachten, maar kijk nu met een glimlach naar de hectische wereld rondom me waar ik bewust niet meer aan mee doe…”

Linda

dividers

“Ik vond de behandeling heel fijn, er heerste een hele mooie prettige sfeer, ik kon op die avonden heel erg tot rust komen. Ik merk nu, een maand nadat ik de cursus heb afgesloten, dat ik dingen die op mij afkomen rustiger kan benaderen. Sinds de cursus ben ik tijdens mijn werk nog steeds bewust bezig met het zoeken naar rustpunten.” 

Hans dividers

“De Mindfulness behandeling van Indachtig is erg waardevol voor iedereen die zoekt naar meer innerlijke rust en acceptatie van het hier en nu. Een aanrader!”
Leon

dividers

“Iedere dag mag ik ervaren wat de cursus mij gebracht heeft.Genieten deed ik al, maar zo bewust alles ervaren of mindful zijn, vond ik wel een hele speciale beleving!Prachtig die mooie/kleine gewaarwordingen, ze waren er altijd al, maar ik beleef ze nu veel intenser.Laat me ook minder druk maken door de hectiek in deze maatschappij, kan makkelijker mijn rust vinden en wat nu niet kan, komt later.Ik heb Angelique ervaren als een zeer kundige therapeute met een goed luisterend oor en een warm hart!” 

Tiny

dividers

“De mindfulness behandeling heeft mij een andere kijk op mijn leven gegeven. Een openbaring. Angelique geeft op een rustige en kalme manier de betekenis van mindfulness door. Een bijzondere ervaring.”

Sarah

dividers