De trajecten richten zich op het versterken van de mogelijkheden van de mens, waarbij een plezierig, zinvol en betrokken leven, centraal staat.
Onze werkwijze is gericht op een duurzaam resultaat.

We starten altijd met een intake ofwel oriënterend gesprek. De kosten van dit gesprek zijn, net als de overige consulten, € 80,- per keer.  Samen brengen we in kaart wat er bij jou speelt en wat het beste bij jou past.

Voor een relatie-gezinsgesprek bedragen de kosten € 95,–

Telefonisch en mailcontact wordt echter niet in rekening gebracht.

Alle consulten kunnen contant of per pin worden voldaan.
Bij het niet tijdig afzeggen van een consult, zal deze in rekening worden gebracht.

(Trajecten kunnen, als natuurgeneeskundige behandeling, door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed worden)

Traject op maat

Indachtig biedt ook trajecten op maat aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mindfulness bij autisme, verslaving, angsten, trauma’s en leven met pijn.
Neem vrijblijvend contact met ons op om hierover meer informatie te ontvangen.

Mindfulness

Mindfulness is gericht aandacht geven in het hier en nu. Het is een prachtige manier om effectiever en gezonder te leven en te werken en telkens naar je essentie terugkeren. De werkzaamheid van Mindfulness zit hem in het bewust schakelen tussen doen en zijn, tussen actie en reflectie.

Acceptatie & Commitment Therapy

Voluit leven is een traject gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dit houdt in dat je leert je te richten op zaken die je zelf kunt beïnvloeden, zoals je eigen gedrag. Daarnaast leer je ervaringen waar je geen directe invloed op hebt, zoals bijv. emoties, te accepteren.

Compassievol leven

De werkwijze bij het traject Compassievol Leven richt zich op het versterken van de mogelijkheden van de mens om een plezierig, zinvol en betrokken leven te leiden. Erkenning van omgaan met negatieve emoties en moeilijke leefomstandigheden zijn hierin erg belangrijk.