Een mooie opsteker!
15 december 2017
Privacy verklaring van Indachtig
27 mei 2018
In 2016 heeft Angelique, coach en eigenaar van Indachtig, de opleiding genoten over positieve psychologie. In deze opleiding heeft ze geleerd hoe ze in haar eigen werkveld de technieken, meetinstrumenten en strategieën van de positieve psychologie het beste in kan zetten. Indachtig gebruikt ter ondersteuning, onder andere het werkboek “Dit is jouw leven”.

 

Toen onderstaand filmpje voorbij kwam, vonden we het dan ook uitstekend bij Indachtig passen. Bron van dit filmpje is vanuit de website: www.ted.com

In onderstaand filmpje vertelt Martin Seligman over psychologie – zowel over het vakgebied als over de een-op-een relatie tussen elke patient en psycholoog. Zodra het vakgebied verder gaat dan de focus op ziektes, waarin kan de moderne psychologie ons dan helpen te veranderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *