Keuzes maken
28 februari 2014
Mindful???
11 maart 2014

S A N T A L V M

The art of natural scents & perfumes

IMG_1410 (Small)

PURE-FEM

De ontwikkeling van dit parfum is in 2009 begonnen met het verlangen om een geur van de lente te creeeren.

Limoen, Roos Attar en Cederhout waren in eerste instantie de belangrijkste elementen. Langzaam groeide de lentegeur uit tot een parfumwaardige compositie waarin ik steeds meer vrouwelijkheid in een pure en natuurlijke vorm uit wilde drukken.

 

De Indiase Roos Attar en Vanille openen het hart en zij zijn gewoon een zoete verleiding. Bergamot en limoen geven de compositie een sprankeling en zorgen voor een frisse, lichtzinnige noot. Tuberoos heb ik toegevoegd vanwege zijn zinnelijke geur en omdat die, zoals men zegt, de persoonlijke uitstraling en het karakter onderstreept van degene die hem bij zich draagt. Cederhout heb ik vervangen voor de aardse en diepe geur van Vetiverwortel die je zekerheid geeft in je eigen kracht en het vrouwelijke nog vrouwelijker maakt. Vanaf het begin zit er ook Scharlei in, een saliesoort, waarvan de geur je voorbij je eigen grenzen laat gaan en nieuwsgierigheid naar het onverwachte in ons opwekt.

 

In het vroege voorjaar van 2011 resulteerde deze bijzondere combinatie van geuren en eigenschappen in het ontstaan van het parfum PURE-FEM, een parfum die vrouwelijkheid in zijn pure, natuurlijke vorm uitdrukt en waarmee ik de harten van vrouwen wil raken en hun zowel kracht als speelsheid wil meegeven.

DSC_7100 (Small)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *