Voluit Leven
3 september 2014
Absence of vanity
5 september 2014

Hieronder het redactioneel stuk van het blad Fit:24:7, waarin Angelique vertelt over 5 jaar Indachtig.

foto red. stuk

Het is wetenschappelijk bewezen dat Mindfulness grote positieve effecten heeft op stress, depressie en burn-out. Het wordt dan ook steeds vaker ter preventie ingezet door bedrijven. Ook mensen met autisme, verslavingsproblematiek en chronische (pijn)klachten kunnen zeer veel baat hebben bij deze gerichte trajecten. Daarnaast is Indachtig er voor iedereen die meer in het leven wil staan en hier meer uit wil halen. Naast individuele sessies (op maat) geeft Angelique ook groepssessies waarin elk individu voldoende aandacht krijgt om te leren, te ‘proeven’ en te ervaren. Tijdens deze sessies zijn haar levenswijze, passie en enthousiasme duidelijk voelbaar. Zij weet hiermee anderen te raken en net zo enthousiast te maken.

Geluksfontein

“In mijn leven zijn aandacht, meditatie, mededogen, liefdevolle vriendelijkheid en bewustwording zeer belangrijke items”vertelt Angelique. “Ik vind het waardevol om dit over te mogen dragen in allen die geïnteresseerd zijn.”

Naarmate het enthousiasme van zorgvragers en Indachtig groeit, groeit ook het aanbod. In- middels bestaat Indachtig uit een team van samenwerkingspartners en ervaringsdeskundigen, die allen enthousiast zijn geraakt en dit weergeven in allerlei activiteiten. Een groei van binnenuit naar buiten, waarin Heartfulness wellicht het meest werkzame element is. Ondanks deze groei blijft Indachtig zeer persoonlijk en intiem. Een klimaat van veiligheid, vertrouwen en compassie blijven voorop staan.

Angelique is geen ondernemer, zij is ondernemend! Haar werk is haar passie. Ieder mens is uniek. Vanuit dit oogpunt is zij telkens bezig met bijscholing en innovatie.

Bij Indachtig gaat het niet (zozeer) om theorie, maar om een levenshouding die ze je gaandeweg leert ervaren. Zij doet dit op een professionele en geheel eigen wijze.

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Neem dan een kijkje op www.indachtig.nl

Indachtig
Angelique Didderen
T: 0645631074
info@indachtig.nl

 

1 Comment

  1. Marjon Jeen schreef:

    Woooo Angelique ….. wat een mooie blog en op die foto straal je het helemaal uit! Proficiat met je 5 jaar Indachtig en ik hoop dat er nog vele 5 jaartjes volgen!
    Lieve groet,
    Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *