Een bijzondere dag…
28 november 2014
Angst
6 december 2014

Over een paar dagen is het alweer december. Het klinkt cliché, maar wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Met december komt ook Sinterklaas en Kerst en Oud en Nieuw. Ik vind het zelf een heerlijke maand. Veel verjaardagen, inclusief die van mezelf en dan ook nog al die feestdagen. Voor sommige een straf, voor mij absoluut niet! Heerlijk met familie en vrienden, onder het genot van een hapje en drankje, lekker wat kletsen en samenzijn. Meestal komen de kaarten en Monopoly ook nog op tafel. Ja, dan ben ik toch wel in mijn element.
 

animaties-gif-sint-en-piet-3423117Over een weekje komt de Sint
Vooral een feest voor ieder kind
Voor mij betekent het een mooi samenzijn
Met jong en oud, groot en klein

Langzaamaan wordt er aan surprises begonnen
En de gekste dingen worden verzonnen
Plaksel, papier-maché en knutselspullen vliegen je om de oren
Zachtjes timmeren, zodat niemand je kan horen

En dan is 5 december daar
Met zijn allen zitten we er helemaal voor klaarScannen0001
Gedichten worden lacherig voorgedragen
En ieder hoopt dat zijn surprise zal slagen

Heerlijk zittend in mijn stoel
bekijk ik dan de hele boel
Een hapje, een drankje en fijne mensen om me heen
Geniet ik volop, van top tot teen

Een avond met een lach en soms een traan
Dat maakt niets uit, dat mag zo gaan
Samenzijn met liefhebbende mensen
Meer hoef ik me niet te wensen

Mooi Sinterklaasfeest!!!

Lieve groet,
Monique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *