Die aap in je hoofd
11 december 2015
Nog 1 keer……
4 januari 2016

Vanmorgen na het kopje thee met een broodje heb ik de laptop op schoot gezet om een blog te gaan schrijven voor de laatste dagen van dit jaar. Ik heb allerlei mooie gedachtes die ik met jullie wil delen over wat o.a. kerst voor mij betekent. Over hoe je alleen uit je hart hoeft te leven om een gelukkig moment te creëren. En uiteraard om jullie allemaal hele mooie kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar te wensen.

Dat was dus het plan, tot dat…………………………….onderstaand filmpje voorbij kwam. Een geweldig filmpje over een klein meisje wat het ultieme kerstgevoel voor mij weergeeft. Onschuld, liefde, geven en iets voor de medemens doen! Ze heeft het zelf niet in de gaten dat dit HET ultieme kerstgevoel uit van vele mensen, in ieder geval zeker mijn ultieme kerstgevoel!

Lieve kleine Lot, bedankt voor wat je vanmorgen hebt gedaan!

 

Voor iedereen een zalig en vredig kerstfeest en de allerbeste wensen voor 2016!

Niemand kan vluchten voor zijn hart.
Daarom is het beter te luisteren
naar wat het zegt.

Paulo Coëlho

Lieve groet,
Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *