Zonnestralen
14 maart 2015
Mindfulness en verslaving
22 maart 2015

Gisteravond zijn we naar een leuke voorstelling van Andy Marcelissen geweest. Andy is een tonprater (buutreedner) en had voor het eerst een one men show. Een geweldige show waar ik vandaag nog spierpijn in mijn buik van heb. Een show waar mijn tranen eens van het lachen over mijn wangen stroomden. Geweldig!!!

toon_hermans_In de show zat ook een hommage aan Toon Hermans. Een man die we allemaal wel kennen van zijn conferences, maar ook van zijn mooie poëzie en prachtige liedjes. Andy zong ook een liedje van Toon. Heel ingetogen en prachtig. Dit inspireerde me zo dat ik vandaag eens rond ben gaan neuzen op internet, op zoek naar de mooie gedichten van Toon.

 

Niet helemaal van mijn leeftijd, maar daardoor niet minder mooi en het  is weer eens een keer wat anders, dacht ik.  Ik heb een gedicht uitgezocht over “liefde”. Voor mij één van de belangrijkste dingen in het leven en hier staat precies in uitgelegd wat liefde en mijn geliefde voor mij betekenen……….

 

Knipsel

 

Hier kunnen jullie de gezongen versie vinden.

Lieve groet,
Monique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *