BEST Basic Emotional Structuring Test
28 juli 2022

Al heel wat jaren bied ik in mijn praktijk Indachtig, als Mindfulness based trainer, de Compassietraining aan.  Deze Compassietraining of Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL),  (MBSR/MBCT), heb ik gevolgd bij Frits Koster en Erik van den Brink . Deze door Frits en Erik  opgezette training in vriendelijkheid en (zelf)compassie, is, als verdieping van en vervolg op de cursus Mindfulness.

Graag deel ik het bericht van Frits….

“We zijn zeer verheugd dat de besturen van de Vereniging Mindfulness-Based trainers Nederland (VMBN) en de British Association of Mindfulness-based Approaches (BAMBA) onlangs besloten hebben MBCL officieel te erkennen als Mindfulness-Based Program (MBP). Zij namen daarbij unaniem het advies over van de Taskforce die zich buigt over accreditatie van MBP’s anders dan MBSR en MBCT. De 15 jaar geleden door Erik van den Brink en mij ontwikkelde training Mindfulness-Based Compassionate Living was een van de MBP’s die meedeed in de pilotfase van dit accreditatieproces en voldeed aan de internationaal erkende criteria voor MBP’s die de Taskforce gebruikt. MBCL is daarmee het eerste erkende ‘follow-up’ MBP (volgend op een basis MBP zoals MBSR, MBCT) met een ‘normal dose’ van duur en oefentijd.”

Heb je interesse in deze training, neem dan contact op met Indachtig.

Hartelijke groet,
Angelique Didderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *