Start nieuw Mindfulness groepstraject
24 april 2017
Waarom Mindfulness je kan helpen bij depressie, angst en pijn
18 mei 2017

Ik word wakker en weet meteen
dit is weer zo’n dag
Zo’n dag met pijn
waarin ik weinig kan en weinig mag

Verdorie, het komt nu niet uit
ik heb van alles te doen
Ik wou gaan wandelen of fietsen
niet mijn tijd op de bank verdoen

Ik ben het soms zo zat
heb ik genoeg van dit allemaal
Dan zie ik het niet meer zitten
ik baal

Het steekt, het brandt
een mes in mijn lijf
Dat is hoe het voelt
mijn lichaam verstijft

Zo gaat het dan de hele dag door
van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat
Heel af en toe heeft het rust
dan geniet ik, totdat dat weer overgaat

Dan gaat de pijn weer door
van kruin tot teen
Wat kan ik doen om te verlichten
niets…ik moet hier doorheen

Het enige wat verlichting brengt
is blijven geloven in mezelf
Je kan het aan, Monique
blijf “gewoon” bij jezelf

Heb vertrouwen in je naasten
als je weer een afspraak af moet zeggen
Zij blijven in je geloven
jij moet je erbij neer leggen

Erbij neerleggen dat zal altijd zo zijn
de ene dag niet, de andere dag wel
Luister naar je lichaam, meid
en niet naar de kwel!
©Monique

Lieve groet,
Monique

 

4 Comments

  1. jovorstenbos schreef:

    Hallo Monque wat heb je dat weer mooi geschreven ,,ik leef met je mee ,het valt niet mee om altijd met pijn rond te lopen ,ik weet maar altegoed wat pijn is ,net als onze Dochter die ook de halve Tijd ,in de kamer op bed ligt,maar toch knap van jou ,je bent er voor je Man en kind ik wens je toch alle sterkte toe ,,gr,,en een dikke knuffel van uit Griedtsveen xxx

  2. Jeanne & Max schreef:

    Monique , al helpt dat niet, heel mooi geschreven ..en toch wensen wij jou de kracht en steun om weer verder te vechten, het is de moeite waard ,zeker je gezin die ziels veel van je houden, zoals ook wij ..dikke vette knuf en kus xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *