Leven!
15 april 2019
De geluksfontein
6 mei 2019


Kanker………………..het woord alleen al brengt angst en paniek. Als het jou overkomt moet je er mee dealen. Dit proces is voor iedereen anders. De behandelingen starten en een moeilijke tijd breekt aan. Er is angst en je gaat in de overlevingstand.

Mindfulness kan helpen bij het verwerken van dit hele proces en bij het proces wat na de “schoonverklaring” volgt. Je leert dat het er mag zijn; de angst, de paniek, de emoties. In het magazine “Leven na kanker” staat een interview met Henriëtte.  Hierin vertelt ze over hoe Mindfulness haar heeft geholpen bij het omgaan met kanker. Lees hier het interview.  Het interview is ook onderdeel van een mini-documentaire over leven na kanker. Dit is ook te zien bij het interview..

 

ALS JE KANKER HEBT OVERLEEFD IS HET NOG NIET UIT JE LEVEN

 

Wat betekent mindfulness bij Kanker?

De impact van kanker is groot. Voor degene die het betreft maar ook voor zijn of haar omgeving. Emoties zoals angst, boosheid, somberheid en verdriet dienen zich aan. Mindfulness kan je helpen meer in het moment te blijven en niet te veel op (moeilijke) zaken vooruit te lopen. Deze training geeft je daar handvatten voor. Lees meer….

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *