Indachtig aanwezig op dag van Reflexologie op 22 september!
26 augustus 2019
Dag van de reflexologie
2 september 2019
Toon alles

Positieve Gezondheid voor burgers in kwetsbare positie

Limburg Positief Gezond organiseert weer een aantal inspiratiesessies: “Positieve Gezondheid voor burgers in kwetsbare positie”.

In deze bijeenkomst nemen we u mee in de mogelijkheden van Positieve Gezondheid voor mensen met een lage taalvaardigheid. In de Maand van het Leren en de Week van de Alfabetisering besteden we deze maand aandacht aan hoe je in dialoog kunt gaan met mensen met lage taal- en gezondheidsvaardigheden en welke basisvaardigheden je nodig hebt voor een gezonde en vitale leefstijl en hoe je deze kunt stimuleren?

Hoe ga je met hen in gesprek, hoe herken je deze doelgroep en wat kun je inzetten om de dialoog met hen aan te gaan. De eenvoudige tool Mijn Positieve gezondheid ontwikkeld door iPH wordt gepresenteerd en toegelicht. Het is bekend dat er een relatie is tussen lage gezondheidsvaardigheden en mensen met een lage taalvaardigheid. Wat je kunt doen om deze te herkennen en burgers hierin kunt ondersteunen is in deze bijeenkomsten onderwerp van gesprek.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze inspirerende bijeenkomst. Deze inspiratiesessie wordt georganiseerd door het Actiecentrum Limburg Positief Gezond en de kwartiermaker Laaggeletterdheid Provincie Limburg.. De toegang is gratis. U kunt zich aanmelden via deze link.

Maandag 23 september

“Schunk Glaspaleis”
Bongerd 18, 6411 JM HEERLEN
19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18:45 uur

Dinsdag 10 september

“Graasj Roermond”
Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18:45 uur

Maandag 16 September

Bibliotheek Venlo
Begijnengang 2, 5911 JL Venlo
19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18:45 uur

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten en er samen een inspirerende avond van te maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *