“Window of change”
9 december 2021
Indachtig de huidige gezondheidszorg
21 juni 2022

Nu het jaar 2021 naar haar einde loopt, kijken we terug op een jaar met veel hectiek en aanpassingen. Een tijd waarin we zoeken naar verbondenheid, veiligheid en echtheid. Het wordt ons moeilijk gemaakt, want zoals bekend is er sinds zondag een volledige lockdown in Nederland. Laten we echter hoopvol blijven en de aandacht naar binnen richten; ons innerlijk waardenkompas. Wellicht zijn daar de komende feestdagen een mooie gelegenheid voor. Zoek die verbondenheid op samen met je geliefden waarmee je kerst kunt vieren.

Ik mag, omdat ik onder de wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) val, de praktijk gewoon openhouden. Dit betekent dus dat alle geplande afspraken gewoon door kunnen gaan en dat er ook gewoon nieuwe afspraken gepland kunnen worden.

Vanwege alle prijsstijgingen zie ik mij echter wel genoodzaakt om het tarief voor komend jaar te verhogen, iets wat sinds 2019 niet aan de orde is geweest. De nieuwe tarieven gaan met € 5,– omhoog. Per consult wordt dit dan € 80,– en per duo/gezin consult wordt het € 85,– .  Ook vind ik belangrijk om erbij te vertellen, dat de meeste verzekeraars deze zorg vergoeden vanuit de alternatieve geneeswijze als psychosociale therapie. Hier vind u een overzicht van vergoedingen die door diverse zorgverzekeringen gegeven worden.

Naast mijn werk als psychosociaal therapeut en Mindfulness- ACT trainer heb ik me afgelopen 2 jaar ook ontwikkeld in energetisch eclectische natuurgeneeskunde en behandelingen gericht op slaapstoornissen/problemen. Hiermee kan ik holistisch en geïntrigeerd werken in mijn praktijk en ook voor komend jaar staan nog diverse bijscholingen gepland,  allen gericht van ziekte naar gezondheid modaal.

Graag wil ik u bedanken voor de verbondenheid en vertrouwen in het afgelopen jaar en hoop ik u weer te mogen begroeten in het nieuwe jaar. Ik wens u allen heel mooie feestdagen toe en een mooi, liefdevol en vooral gezond 2022!

Hartelijk groet,
Angelique Didderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *