Jon Kabat Zinn “Thuiskomen bij jezelf”
12 augustus 2019
Positieve Gezondheid voor burgers in kwetsbare positie
29 augustus 2019
Toon alles

Indachtig aanwezig op dag van Reflexologie op 22 september!

In de Internationale Week van de Reflexologie 2019 organiseert Vakgroep Reflexzonetherapie Limburg op 22 september een uniek event in Vlodrop:

Dag van de Reflexologie

Mindfulness praktijk Indachtig is op deze bijzondere dag ook aanwezig! Ontdek op een laagdrempelige manier wat Mindfulness voor jou kan doen!

Thema: Stress en burn-out

Stressimpulsen zijn in het leven voortdurend aanwezig. De kunst is om stress te leren hanteren. Mentaal leren schakelen tussen de doe-modus en de zijn-modus is een vaardigheid die de veerkracht vergroot. Even een stapje terug doen en je even van een impuls of een gedachte losmaken. De vaardigheid tot schakelen wordt geremd door onze drang te willen presteren. De denkgeest zegt ons dan dat we niet moeten opgeven, dat we dit heus wel kunnen en dat de beloning rijkelijk zal zijn als we maar even doorzetten. Weg met de signalen van ongemak of grenzen……..maar laat die nou net heel belangrijk zijn!

Mindfulness leert ons op een andere manier omgaan met grenzen; ermee spelen in plaats van erdoorheen gaan, verkennen en uitproberen in plaats van doorzetten zonder waar te nemen. Met Mindfulness ga je juist je aandacht richten op het heden. Je laat even alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ varen, en houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent.

Laat je verrassen wat Mindfulness voor jou kan doen en kom op 22 september naar de

 “Dag van de reflexologie: thema stress en burn-out”

Dit is wat je allemaal kunt ontdekken op 22 september:

Herken jij de signalen van stress en burn-out?

  • Altijd moe
  • Alles kost moeite
  • Niets is meer leuk
  • Een opgejaagd gevoel
  • Slaapproblemen
  • Vage hoofdpijn
  • Vage nek- en schouderklachten
  • Angst- en depressieve gevoelens

Maak vrijblijvend kennis met allerlei vormen van ontspanning en therapie om stress- en burn-outklachten te voorkomen en/of te behandelen. Laat je uitgebreid informeren; voor jezelf, je gezin of misschien wel voor een familielid of vriend.

Er is veel méér mogelijk
Je kunt stress en burn-out op de reguliere manier behandelen, maar daarnaast ook met complementaire geneeswijzen en therapieën. Deze kunnen tevens preventief worden ingezet. De diverse  deskundigen aanwezig op dit event, informeren je hier graag over.

Waar en wanneer?

Locatie: Boshotel, Boslaan 1, 6063 NN Vlodrop (Limburg)

Wanneer: Zondag 22 september 2019 van 9.30 tot 16.00 uur

Kosten en ticketverkoop

Entreetickets voor dit unieke event kosten€ 15,- per stuk voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Vroegboek-prijs t/m 8 september 2019: € 10,- voor volwassenen.

Klik hier voor tickets

 

 

 

Namens ‘Mindfulness Praktijk Indachtig’,  heet ik je graag van harte welkom!
Angelique Didderen

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *