Welkom
23 december 2013
Introductie video Indachtig
2 januari 2014

Hallo, mijn naam is Lysanne Gielen en ik ben 31 jaar. Ik heb ‘n dochter van 14, een zoontje van 9, ‘n vriend en een stiefzoontje van 8.
Mijn hobby is creatief bezig zijn, voornamelijk schilderen. Ook vind ik het heerlijk om met mijn vriend mee te gaan vissen.

In 2009 kwam ik bij Angelique met depressieve klachten en ADHD. Naast individuele begeleiding startte Angelique toen met haar eerste Mindfulness Training, waar ik ook aan mocht deelnemen. Dit traject deed mij zo goed, dat ik de daaropvolgende jaren hiermee bezig bleef.
Om het te onderhouden ben ik regelmatig naar terugkom-bijeenkomsten geweest en heb ik de trajecten ACT en Compassievol Leven gevolgd.
Momenteel ben ik vooral zoekende om een balans te vinden in mijn chronische vermoeidheid en mijn dagelijks leven. Deze trajecten bieden hier een goede ondersteuning in.

Angelique heeft gevraagd om mijn ervaringen te delen op het blog van Indachtig.
Mijn eerste reactie was natuurlijk heel enthousiast. Het lijkt me ontzettend leuk om te doen en ik voel me vereerd.
Maar… toen ik dit eenmaal had laten bezinken en erover na ging denken merkte ik op dat ik erg onzeker werd. Kan ik dit wel? Wat als ik het niet goed doe? Etc.
Ik schrijf altijd gewoon voor mezelf en helemaal vanuit mijn gevoel. Ik denk er niet teveel bij na. Als ik dan eenmaal aan het schrijven ben, kan ik niet meer stoppen en schrijf ik zo een aantal pagina’s vol!
Ondanks deze onzekerheid heb ik er heel veel zin in en vind ik het een hele uitdaging.

Ik wens verder iedereen hele fijne feestdagen en uiteraard veel leesplezier!

Liefs, Lysanne

5 Comments

 1. Jacqueline schreef:

  Lieve Lysanne,

  Gefeliciteerd met je eerste blog en natuurlijk ga ik jou ook volgen!
  Heel herkenbaar al wat je schrijft over je twijfelende gedachtes.
  Niet hierdoor laten tegenhouden want ik verheug mij al op je volgende blog.

  X. Jacqueline

  p.s. mooie foto!!

 2. veerle schreef:

  Lieve lysanne.
  Ik ken je nu ongeveer 5/6 jaar en ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm veel respect voor je heb. Wat jij in deze afgelopen jaren (en daarvoor) al heb meegemaakt zijn zware beproevingen voor jou en je omgeving geweest. We hebben samen al heel wat afgelachen maar ook serieuze en diepe gesprekken gehad en ik ben blij dat ik je ken. Er is niemand die ik alles kan vertellen maakt niet uit hoelang we mekaar niet hebben gezien. En ik weet zeker dat ook voor jou betere tijden zullen komen want je werkt er heel heeeel hard aan!

 3. Corrie Kohlen schreef:

  Hoi Lysanne,

  Ook ik ben in een depressie geraakt vorig jaar en vraag me niet hoe het komt maar het overkomt je gewoon. Ik had zoals jou nooit gedacht dat het me zou overkomen en dus is jouw verhaal zo herkenbaar. ik denk dat dat vissen je rust brengt. ik heb ook een mindfulnesscursus gedaan wat me erg veel geholpen heeft om de dingen los te laten en laten gebeuren zoals ze komen.

  Ik zou je het volgende willen zeggen: op den duur komt het goed en kom je er sterker uit.

  Het volgende gedichtje wil je zeggen:

  Accepteer zoals het is
  Laat los hoe het was
  En blijf geloof hebben in wat zal komen.

  Lieve groetjes

  Corrie
  Zet hem op meid je kunt het

 4. Tessa schreef:

  Hoi Lysanne,

  Ik heb je verhaal gelezen en dat greep me wel aan. Zo heeft iedereen zijn breekpunt. Je hebt genoeg ellende meegemaakt maar ook veel vreugde met je kids en familie. Ik denk dat je je moet proberen op te trekken aan de mooie momenten en de minder mooie moet accepteren. ik vindt dat je het altijd al goed gedaan hebt en ben trots op je.

  Groetjes,
  Tessa

 5. Lilian schreef:

  Lieve Lysanne,

  ik heb je leren kennen tijdens onze gezamenlijke opleiding. Ik stond toen al versteld van je kunnen en je doorzettingsvermogen! Vooral nadat ik je beter leerde kennen en hoorde wat je al allemaal had meegemaakt…
  Zo herkenbaar je verhaal, je gevoel, je klachten, je angsten, je zoektocht naar antwoorden.
  Ik vind het heel knap dat je je bloot durft te geven op deze manier en weet zeker dat je veel mensen zult inspireren en ook kracht zult geven, mij in ieder geval!
  En net zo eng als jij het schrijven vindt, vind ik het reageren aan deze andere kant….

  Lysanne, je bent een kanjer!

  PS: Ik kijk uit naar je volgende bericht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *