Even voorstellen…
23 december 2013
Op dit moment…………
14 januari 2014

Beste allen,

Met trots deel ik met jullie het promotiefilmpje van Indachtig :

[vimeo height=”80%” width=”50%”]http://vimeo.com/73756053[/vimeo]

 

Via Facebook vindt je het op de pagina van Indachtig en het zal binnenkort ook op de vernieuwde website worden geplaatst. In samenwerking met RAAKmedia en CAMP Bedrijfsoptimalisatie.

Ik hoop dat het de kijker niet ontgaat dat ik zeer enthousiast ben over Mindfulness. In eerste instantie was dit een enthousiasme in eigen ervaringen, en wat meditatie in mijn persoonlijke leven heeft opgeleverd.

Daarna sloeg dit over naar mijn werk met cliënten en de eigen praktijk, Indachtig.

Heel veel dank en waardering voor de moed, het geduld, de openheid en het vertrouwen van alle cursisten die de afgelopen jaren bereid zijn geweest de trainingen te volgen en hun kostbare ervaringen te delen.

Ik dank mijn ouders voor wat ze mij in liefde hebben meegegeven en de zaadjes van compassie die zij bewust of onbewust in mijn hart hebben geplant.

Dank aan alle leraren, gidsen en medereizigers op het pad, die me hebben gevoed in mijn persoonlijke ontwikkeling, op het gebied van meditatie en studie, en bij de vorming tot hulpverlener in de gezondheidszorg. Dank en waardering voor het werk van Jon Kabat Zinn, Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen, Frits Koster, Erik van den Brink,Gijs Jansen, Rob Vincken, Trish Bartley, David Dewulf, Annelies Spek. En Andre Brants, Petra Verstappen, Annelien van Hoef- Timmermans, Antoinette Lemmens.

Heel veel dankbaarheid gaat uit naar Wil en Wilma Gubbels, De Kern, voor hun vertrouwen, onvoorwaardelijke steun, liefde en stimulans in mijn persoonlijke ontwikkelingsproces. Fer, Ruud, Max en Eefje Koolen voor jullie vertrouwen, geduld en begrip, liefde en het besef van verbondenheid die er altijd is.

Dankjewel Jo Didderen voor de prachtige cd Songs For My Father die je voor pap hebt gemaakt. Prachtig dat Thei’s liedje het filmpje muzikaal ondersteund.

Grote dank aan Veronique Corstjens- Briels, Chantal Bijlmakers en San Giesen- Theunissen voor jullie hartverwarmende, onvoorwaardelijke vriendschap, de kritische noot en klankbord. Jullie steun en toeverlaat in wat ik doe en om wie ik ben. De vriendschap is mij zeer dierbaar.

Dank aan Stichting De Vlindertuin en in bijzonder Liesbeth Schroen voor de prachtige film locatie.

16 Comments

 1. Nicole schreef:

  Dag Angelique,
  Wat een mooie presentatie van Indachtig. Ik herken jou er helemaal in en hoop gauw weer een traject van je te mogen ervaren. Voor nu deel ik mijn enthousiasme en blijf mensen om mij heen attenderen op dit prachtig traject.
  Hartelijke groet,
  Nicole

 2. Jan schreef:

  Lieve Angelique,
  Wow, wat een schitterende promotiefilm. Proficiat!
  Liefs Jan

 3. Esther schreef:

  Hallo Angelique,
  Mooi filmpje, het geeft in enkele minuten een prima indruk van wat een cursist kan verwachten. Mijn complimenten!
  Esther

 4. Mandy schreef:

  Hallo Angelique,
  Mooi gedaan en geschreven.
  Groetjes Mandy

 5. Jolanda schreef:

  Hallo Angelique,

  Dank je wel dat je dit gestuurd hebt.
  Daar mag je met recht trots op zijn. Een mooi filmpje, de locatie is natuurlijk ook top.
  Mooi stukje heb je erbij geschreven.

  Hartelijke groet, Jolanda

 6. Gerry schreef:

  Hallo Angelique,

  Ik heb je al een compliment gegeven via Facebook, voor je promotiefilmpje!
  Maar ik vind het bijzonder knap dat jij toendertijd je baan hebt opgezegd, niet wetende hoe alles zich zou gaan ontwikkelen.
  Lief hoe je iedereen bedankt en wat het liedje van het filmpje betreft ga ik nog eens goed luisteren, want ik begrijp dat het een liedje van je vader is?!
  Als ik je hoor vertellen op het filmpje besef ik meteen, dat ik het boek weer eens moet lezen en misschien toch de tijd moet gaan nemen voor meditaties.

  Veel succes met Indachtig en we komen elkaar vast binnenkort weer eens tegen.

  Liefs,
  Gerry

 7. José schreef:

  Hallo Angelique,

  Prachtig filmpje! Echt mooi.
  Ik ben nog altijd blij dat ik het Mindfulness traject bij jou heb gevolgd. Hoewel ik de oefeningen niet regelmatig doe, gebruik ik de opgedane kennis eigenlijk nog elke dag. Het kan je toch weer die andere kijk op dingen geven. Niet alles moet altijd. En sommige dingen kun je nu eenmaal beter aanvaarden. Het heeft me tijd gekost. Maar ik kan nu over het algemeen (dus nog niet altijd, maar toch) beter mee gaan in de flow van het leven. En daar ben ik heel blij mee.
  Ik ben in het kader van een andere training in Huy bij de Boedhistische monniken geweest. Uit een van de lezingen is mij het beste bij gebleven dat alles in het leven veranderlijk is. Door je hier meer voor open te stellen kun je er beter mee omgaan.

  Ik hoop dat het filmpje weer nieuwe clienten oplevert

  Heel veel groetjes en hopelijk tot ziens
  José

 8. Francesca schreef:

  Hoi Angelique,

  Wat een mooi filmpje en wat fijn dat je dit met me deelt! Ik kan me voorstellen dat het mensen inspireert kennis te maken met Mindfulness.

  Groetjes,
  Francesca

 9. P.H.J schreef:

  Hallo Angelique,

  Mooie film, ziet er goed uit. Het wekt vertrouwen en ik krijg meteen weer zin om deel te nemen
  Veel succes in de toekomst, en by the way, meid wat zit je haar leuk zo!! Lekker pittig

  Groeten en veel liefs P.H.J

 10. Antoinette schreef:

  Hoi Angelique,
   
  Wat een mooi filmpje. Kan me heel goed voorstellen dat je zeer enthousiast bent over Mindfulness.
  Ben ook erg blij dat ik je tegengekomen ben en bij jou de trajecten van Voluit leven/Mindfulness heb gevolgd.
  Ik ben nog niet zo ver, maar het heeft me wel opgeleverd.
  Veel succes met je praktijk!
  Tot de volgende keer.
   
  Hartelijk groet, Antoinette

 11. Jacqueline schreef:

  Hoi Angelique,
  Kippenvel krijg ik van het kijken van je film. Sereen, en meer maar dit moet ik even laten bezinken.
  Groeten
  Jacqueline

 12. Corinne schreef:

  Hallo Angelique,
   
  Wat een prachtig filmpje heb je gemaakt. Het is mooi, helder en persoonlijk. Ik moet ook even zeggen dat je er prachtig uit ziet en helemaal straalt. Erg mooi, en precies zoals je ook in het echt bent. Mijn complimenten en veel succes!
  Hartelijke groeten,
  Corinne

 13. Manon schreef:

  Hoi Angelique,
  Gefeliciteerd met je filmpje, heel mooi en duidelijk !
  Ook leuk de samenwerking met Petra Verstappen.
  Groetjes, Manon

 14. Antoinette schreef:

  Hoi Angelique,
  wat een geweldig mooi promotie filmpje. Je professionaliteit straalt ervan af. Voelde me wel wat vereerd om mijn naam in jouw dankwoord te zien, vroeg me af waar ik dit aan verdiend had.
  Heel veel succes verder,
  Antoinette

  Stap voor stap voetreflex
  Antoinette Lemmens
  Benedictastraat 3
  6017 CR Thorn

 15. Carla schreef:

  Hoi Angelique
  Kreeg het filmpje door via Wim van jou,leuk hoor!! Sinds vorig jaar ben ik ook mindful getraind (via Helene vd Besselaer ,see true Mindfulness?) via mijn werk. Nu hebben we nog 1x in de 6 wkn bijeenkomst,heerlijk!
  Zelf vind ik dat iedereen deze cursus zou moeten volgen en zeker mensen werkzaam in de zorg. Helene wil ook graag Mindfulness gaan geven bij ouderen (zorginstellingen) en de “dikke mensen”, wordt vervolgd…
  Succes met alles en groetjes Carla

 16. Eveline schreef:

  Hoi Angelique,
  Wat een mooi filmpje! Erg mooie beelden. Het straalt een fijne rust uit en geeft een 
  mooi beeld van wat je doet en hóe je dat doet. Leuk om te zien zo!
  En de muziek is ook héél mooi… 😉
  Heel veel succes met ‘Indachtig’!
  Veel groetjes,
  je nichtje Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *