De Berg
1 juni 2017
Mindfulness optimaliseert je hersenen! (in positieve zin)
1 december 2017

Gisteren vroeg Angelique (van Indachtig) me of ik een bericht, wat zij een paar dagen geleden op Facebook had geplaatst, in een blog wou bewerken voor haar. Natuurlijk, zei ik, geen probleem! Misschien nog wat foto’s erbij, ja doen we!

Angelique was voor een korte vakantie met 2 van haar kinderen, Max en Eefje, naar Barcelona. Een prachtig mooie stad met veel historie en veel verschillende soorten culturen en mensen. Aan haar verhalen te horen heeft ze een paar mooie dagen beleefd en toen ik haar berichtje onder ogen kreeg, wist ik meteen waarom ik zoveel respect en eerbied voor haar heb. Een prachtige eerlijke vrouw met het hart op de juiste plek. Hieronder haar verhaal………….

Een mooi verhaal, van een mooi persoon.  Er kwamen verschillende reacties op dit bericht en enkele van deze reacties willen we jullie niet onthouden.

 

 

 

 

 

(klik op een bericht voor scherper beeld)

Terwijl ik dit aan het plaatsen ben, hoor ik op de achtergrond het verschrikkelijke nieuws over een aanslag in Barcelona. Op de Ramblas….. Een kriebelig gevoel bekruipt me. Immers………….Angelique liep er eergisteren nog met haar kids………………

Onze gedachten zijn bij alle slachtoffers van dit verschrikkelijk gebeuren.

Lieve groet,
Monique en Angelique

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *