Positieve gezondheid
23 juli 2018
Indachtig aanwezig bij de Geluksweek Roerdalen
28 februari 2019

Mindfulness geeft inzicht, rust en kracht binnen uw organisatie. Zowel managers als werknemers halen aanzienlijk voordeel uit de toepassing van Mindfulness. Beter omgaan met werkdruk, stress en mentale overbelasting zijn voorbeelden van hoe Mindfulness van toegevoegde waarde is. Mindfulness helpt bij het vergroten van emotionele intelligentie en helpt bij het schakelen tussen actie en reflectie, van doen naar zijn.

De Mindfulness trajecten voor bedrijven en organisaties kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Zo bieden de incompany trajecten mogelijkheden om in uw eigen werkomgeving een dergelijk traject te volgen. In overleg kijken we welk traject het beste aansluit bij de vraag vanuit uw bedrijf of organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *